Kaura-rusinakeksit maistuvat allekirjoittaneelle siinä määrin hyvin, että kun kohdalle osui niihin vivahtava (vieläpä terveellinen) tryffeliresepti, oli sitä pakko kokeilla. Kokeilu kyllä kannatti - nämä pallerot vievät kielen mennessään!!
30g kaurahiutaleita
50g + 25g rusinoita
3 isoa medjool-taatelia (poista kivet)
1 tl kanelia
1 tl vaniljaa
0,25 tl suolaa
Jauha pähkinät ja kaurahiutaleet jauhoksi. Soseuta keskenään 50g rusinoita, taatelit ja mausteet. Lisää pähkinäjauho kuivahedelmä-soseeseen ja vaivaa sitten mukaan 25g rusinoita. Tee taikinasta iso pallo ja laita se kylmään asettumaan muutamaksi minuutiksi. Muotoile taikinasta haluamasi kokoisia palloja ja nauti.
Säilytä "tryffelit" ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti