Ensin siis valmistetaan Cajun-mausteseos:
2 tl suolaa
2 tl valkosipulijauhetta
2,5 tl paprikajauhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 tl cayennepippuria
1,25 tl kuivattua oreganoa
1,25 tl kuivattua timjamia
0,5 tl rouhittua kuivattua chiliä
Sekoita mausteet keskenään. Kannattaa tehdä kerralla isompi satsi, kun seos säilyy siinä missä erillisetkin mausteet. Ja jos pidät tulisesta ruuasta, niin chilin määrää voi lisätä henk.koht. sietokyvyn mukaan.
Sitten se varsinainen ruoka:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcBxueO-kQyqQfbHL3alF-SS4l8yxYbCNWDLnaJLNpvdiagSLQ5NF8roMBg44J0oEvgtL_mDIy0BTyVa1Lg7tMyiCWCAxun6JPdWqfrq8TNyt9kOQLIo1z41nyawXqLKOr70DGfp_QZoOa/s320/DSC04326-731190.jpg)
450 g kanasuikaleita
2 tl cajun-mausteseosta
voita paistamiseen
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
muutama tuore herkkusieni
1 kevätsipuli (tai ruohosipulia)
2 dl kermaa
0,25 tl basilikajauhetta
vähän valkosipulijauhetta ja rouhittua mustapippuria
hiukan raastettua sitruunankuorta
tarjoilua varten parmesania
Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta se. Viipaloi paprikat ja herkkusienet ja silppua sipuli. Laita kanasuikaleet cajun-mausteseoksen kanssa
muovipussiin ja ravistele pussia niin, että kana maustuu kauttaaltaan. Paista suikaleita voissa lähes
kypsiksi. Lisää sitten pannulle paprikat, herkkusienet ja sipuli. Paista sekoitellen
muutama minuutti ja alenna sitten lämpöä. Lisää kerma ja loput mausteet. Kuumenna hyvin ja lisää lopuksi
pasta. Sekoita ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa parmesanin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti