![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9TzjXrCCAQJf5u7dABrWhI-McHYLKKSDXvZKXCe1Dyq_XdMsmrnogKUkuVJ9K7MyBnht9tPlx3UUzZs3OdTnwxuqYACJxpXnLcKOnjgPeygQ19w00-ZsTnkrVriaaQagnwnKDnORlIp8s/s320/DSC04669-753861.jpg)
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jugurttia
1,5 rkl sokeria
1 dl luumumarmeladia
0,5 dl hunajapaahdettuja maapähkinöitä
3 piparkakkua
Sekoita keskenään jugurtti, sokeri ja marmeladi. Vaahdota kerma ja rouhi pähkinät ja piparkakut. Sekoita kermavaahto sekä pähkinä- ja piparirouhe jugurttiseokseen. Kaada joko yhteen isoon tai useampaan pieneen annosvuokaan, peitä ja pakasta yön yli.
Ota parfait pakkasesta n. 20 minuuttia ennen tarjoilua: kastele vuoat nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jälkiruoka lautasille pehmenemään. Ripottele pinnalle koristeeksi rouhittuja pähkinöitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti