Sunnuntaiaamun ruuanlaittotalkoissa syntyi ensimmäisenä soijamakaronilaatikko.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvVYVdu0qRIbtEhMTh0xpuCJ_qXmVO1SSzcsACplwmSS8PFFJIgt3S0hYldTglq3tnAqLgqwpUtxJwzukrlmehfeFTYCeFYQhHh8afJJ4FTr3zlAom-DUWJROkYC9rOaG6F7Ef7QKOxNeL/s320/DSC02211-723050.jpg)
250 g täysjyvä fusilli-pastaa
1,5 litraa vettä
3 (yrtti)kasvisliemikuutiota
5 dl maitoa
2 kananmunaa
2 rkl creme fraichea
100 g juustoraastetta
1,5 dl tummaa soijarouhetta
200 g sipulisilppua
0,5 valkosipulia silputtuna
provencen yrttejä
suolaa
mustapippuria
öljyä paistamiseen
Keitä makaronit kasvisliemessä.
Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla öljyssä. Lisää soijarouhe pannulle ja paista sen aikaa, että öljy imeytyy rouheeseen. Lisää pannulle yrttimauste sekä pastan keitinlientä vähin erin - sen verran kuin soijarouhe sitä imee.
Kaada makaronit ja soijarouhe-sipuliseos vuokaan ja sekoita. Kaada munamaito seoksen päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista laatikkoa 225-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti