200 g lasagnelevyjä
Sienikastike:
300 g sieniä
0,5 dl oliiviöljyä
5 dl Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
5 dl maitoa
0,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0,5 tl valkopippuria
Tomaattikastike:
1 paprika
1 rkl oliiviöljyä
200 g pakastettua parsakaalia
0,5 purjosipuli
400 g tomaattimurskaa
1,5 dl vettä
3 rkl ketsuppia
2,5 rkl kasvisliemitiivistettä
2 tl timjamia
Vuokaan:
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
Pinnalle:
2 dl juustoraastetta
Paista viipaloidut sienet (kanttarelit, tatit tai herkkusienet) kattilassa. Lisää Crème Bonjour Cuisine. Sekoita maito ja vehnäjauhot huolellisesti kulhossa ja lisää joukkoon. Kuumenna kastike kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen muutama minuutti. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla. Siirrä sienikastike sivuun.
Paloittele paprika. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä parsakaali ja paprika. Suikaloi puhdistettu purjo. Lisää purjo, tomaattimurska, vesi, ketsuppi, liemitiiviste ja timjami kasariin. Kiehauta tomaattikastike.
Mittaa öljy uunivuokaan ja purista joukkoon valkosipuli. Voitele vuoka valkosipuliseoksella. Laita vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, sienikastiketta ja tomaattikastiketta. Aloita ja lopeta sienikastikkeella. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti