21.2.2011

Tonnikalapastavuoka

Omaksi ilokseni syntyneen punajuurilaatikon jälkeen yritin keksiä jotain kunnon ruokaa, joka maistuisi miehellekin. Kun resepti pohjautuu pastaan ja tonnikalaan on menekki lähes taattu.

200 g pastaa
2 prk tonnikalaa vedessä
300 g Apetit Amerikansekoitusta (porkkana, parsakaali, romanopapu, paprika, pikkumaissi)
200 g tuorejuustoa, esim. yrtti-valkosipulikoskenlaskija
1 dl vettä
2 kananmunaa
1 tl suolaa
2 tl yrttisekoitusta
mustapippuria
2 dl juustoraastetta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi. Valuta hyvin. Sekoita kulhossa tonnikala ja jäiset vihannekset. Lisää joukkoon pasta. Voitele uunivuoka ja kaada pasta-tonnikala-vihannessekoitus vuokaan. Vatkaa keskenään tuorejuusto, vesi, kananmunat ja mausteet ja kaada muiden aineiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Tämä paistos katosi meillä sellaista tahtia parempiin suihin, että pitänee tehdä toistekin. Edes vihannessekoituksen parsakaali ei aiheuttanut vastalauseita ;).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Parsakaalistakin huolimatta tämä oli oikeasti todella hyvää, koska tätä saa lisää?