26.6.2011

Lisää kahvia

Kun nyt kerran ruvettiin kahveja testaamaan, niin pitihän sitä maistella myös kotimaiset vaihtoehdot. Frezza-makuja löytyi kaupasta neljä kappaletta: Vanilla, Mocca, Chokomint ja Black Toffee.

Suurimmat odotukset kohdistuivat Moccaan ja Vanillaan (Black Toffeen olisin jo pelkän nimen perusteella ollut valmis jättämään kaupan hyllyyn...). Vaan kuinkas sitten kävikään?

Mocca oli (odotetusti) hiukan suklainen peruskahvi - siis oikein mukava. Vanilla puolestaan oli harmillisen heikosti vaniljainen ja siten pieni pettymys. Mitä kahteen hiukan eksoottisempaan makuun tulee, Chokomintistä ei kumpikaan testimaistaja oikein perustanut: mintun maku oli jotenkin liian ärhäkkä ja outo. Testin todelliseksi yllättäjäksi paljastui Black Toffee: kahviltahan se nyt ei toki maistunut, mutta makuyhdistelmä maito + hopea toffee toimi aika mainiosti. Ja makuahan tässä juomassa piisasi! 

Testin voittajaksi valittiin yhteistuumin "peruskahvi" eli Mocca. Black Toffee puolestaan voitti ikioman sarjansa "karkkikahvit" ihan 100-0 ;)

Kaiken kaikkiaan Frezzat tuntuivat jotenkin esanssisemman makuisilta ja teollisemmilta kuin edellisen testin Starbucksit. Jos tällaisia tuotteita sattuisi normaalisti käyttämään, niin se valinta olisi ainakin helppo... 

Ei kommentteja: