4.6.2011

Pinaattipasta

Tänään tehtiin kesäpäivän lounaaksi pikainen pinaattipasta. Ihanan yksinkertaista ja hyvää. 

Täysjyväspaghettia

1 valkosipulin kynsi silputtuna
200 g sipulikuutioita (= 1 pakastepussi)
300 g pinaattia (= 2 pakastepussia)
200 g mustaa koskenlaskijaa
reilusti tuoretta basilikasilppua
suolaa ja pippuria

Laita pasta keittymään.
Paistele sipuleita pannulla jonkin aikaa, lisää sitten pinaatit ja paista kunnes seos on kuumaa. Lisää pannulle basilika sekä koskenlaskija paloina. Jatka paistamista, kunnes juusto on sulanut. Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja sekoita keitettyyn ja valutettuun pastaan.

Oikein mukavaa vaihtelua tomaattipohjaisille pastakastikkeille, joita meillä yleensä harrastetaan.

Ei kommentteja: