20.10.2013

Aurinkoinen broilerkeitto

Päivän haravointisavotan jälkeen ei ruuanlaittoinnostus ollut kovin korkealla, mutta onneksi tämä soppa syntyi varsin näppärästi.

400 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1 rkl öljyä
2 tl currya
1 tl kurkumaa
7 dl vettä
0,5 tl suolaa
500 g peruna-sipulisekoitusta
100 g Koskenlaskijaa
1 tl timjamia

Sekoita öljy, curry ja kurkuma kattilan pohjalla ja lämmitä seosta hetki. Nosta kattila liedeltä ja kääntele broilerisuikaleita mausteissa, kunnes ne ovat värjäytyneet. Lisää vesi ja suola ja anna keiton kiehahtaa. Lisää sitten peruna-sipulisekoitus ja keitä miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja timjami ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Sekoita hyvin.

Ei kommentteja: