
0,5 dl soijakastiketta
3 rkl maapähkinävoita
3 rkl ruokosokerisiirappia
2 tl riisiviinietikkaa
1 puristettu valkosipulin kynsi
3 rkl seesamiöljyä
2 rkl vettä
1 tl mustapippuria
1 tl chilijauhetta
Sekoita ainekset huolellisesti ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin verran.
450 g kanafile-suikaleita
250 g parsakaalin kukintoja sopivina palasina
1 yksikyntinen valkosipuli silputtuna
1 punainen chili silputtuna
seesamiöljyä paistamiseen
1 dl hoisin-kastiketta
Paista valkosipulia ja chiliä reilussa seesamiöljyssä kuumalla pannulla hetken verran. Lisää sitten parsakaali ja hiukan vettä. Paista jokunen minuutti sekoitellen ja siirrä syrjään. Paista sitten vuorostaan kanasuikaleet seesamiöljyssä. Kun kana on kypsää, lisää pannulle hoisin-kastike ja parsakaalit ja sekoita huolellisesti. Paista muutama minuutti ja tarjoile tumman riisin tai nuudeleiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti