27.3.2011

Aurinkosalaatti

Illalla, jo perinteeksi muodostuneen sunnuntain ABC pizza-aterian jälkeen, tein vielä aurinkosalaattia jääkaappiin maustumaan. Kun aamun paistokset oli pääasiassa tarkoitettu omiksi eväikseni, on tämä salaatti puolestaan A:n iltapalojen vitamiiniruiske. Vaimon vastine Saarioisten äitien suvisalaatille.

porkkanaa
keräkaalia
ananaspaloja omassa liemessään
hillosipulia

Kastikkeeseen:
ananaspurkin liemi
hillosipulien lientä
öljyä
valkoista balsamicoa
sokeria
yrttisuolaa



Raasta porkkana, silppua kaali ja pilko ananaspalat ja hillosipulit. Sekoita kastikkeen aineet keskenään (määrät hiukan näppituntumalla). Sekoita kaikki salaattiaineet ja kastike. Anna maustua jääkaapissa vähintään jokunen tunti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, täältä löytyi kun en enää muistanut mitä tuli, itsekkin olen käyttänyt valmissalaattien sisällysluetteloa reseptinä salaateissa..Karsien tietysti kaikki E:t pois :)
t:Muari